AdministratieEfficiëntieEngineERP-systeem

Hoe verminder je die gigantische stapel administratie?

By 26 September 2017 No Comments
Administratie, efficiëntie, ERP-systeem, automatisch

Een van de grootste frustraties die we ervaren bij busbedrijven, is de gigantische stapel administratie die ze dagelijks moeten verwerken. Ritverwerking, dagelijkse planning van de ritten, offertes die opgevolgd moeten worden, facturen maken, complexe verloning van de chauffeurs, … Dagelijks moeten deze taken uitgevoerd worden om het bedrijf draaiende te houden. Dit is zeer tijdrovend en bij de besten durft er eens iets fout gaan.

Verwerking van de administratie met slechts enkele klikken

Het wordt echter een stuk makkelijker wanneer je softwaresysteem zo is ingesteld dat je voor elke handeling slechts een paar klikken nodig hebt. Door een link met de hardware en telematica aanwezig in je bussen, kan je je ritverwerking op een mum van tijd uitvoeren. Verder kan je de dagelijkse inplanning van de ritten en chauffeurs optimaliseren door rekening te houden met de benodigde ritten, de routes en het rijgedrag van je chauffeurs. Ook de maandelijkse complexe verloning kan je door middel van enkele klikken berekenen en uitvoeren.

Alle taken zijn met elkaar gelinkt

Elke taak die in je busbedrijf wordt uitgevoerd, is dus gelinkt aan een andere. Hierdoor moeten busbedrijven elke keer opnieuw dezelfde gegevens invullen, terwijl dit veel vlotter kan. BusOnline helpt busbedrijven door hen de mogelijkheid te geven om verschillende modules en hardware- en telematica-systemen aan elkaar te linken. Op deze manier wordt de administratie sterk vereenvoudigd en zal deze tot 25% minder tijd kosten!

Author Jelle Van Winckel

More posts by Jelle Van Winckel

Leave a Reply