Ario is een aandachtsmonitoring-systeem ontworpen voor zware voertuigen, zoals vrachtwagens en bussen.

Ario meet het aantal stuurcorrecties dat een chauffeur maakt en bepaalt op basis hiervan hoe aandachtig hij is. Wanneer hij onaandachtig rijdt of in slaap aan het vallen is, pikt Ario deze signalen op en zal hij de chauffeur waarschuwen. Op deze manier kunnen ongevallen voorkomen worden. Verder biedt Ario uitgebreide informatie over het rijgedrag van elke chauffeur, waardoor de planning geoptimaliseerd kan worden.

Suivo biedt hardware en telematica om uw bedrijf te automatiseren en te optimaliseren.

  • Door middel van tijdsregistratie heeft u meteen beschikking over de rij- en werktijden van uw chauffeurs, tot in detail. Daarnaast biedt de digitale tachograaf de mogelijkheid om gegevens vanop afstand te downloaden. Loonadministratie, nacalculatie en facturatie worden op deze manier sterk vereenvoudigd.
  • Door middel van onze rijgedraganalyse kan u niet enkel uw planning verbeteren, maar ook kosten besparen. De rijstijl kan zowel vanop kantoor opgevolgd worden, als door middel van feedback in het voertuig zelf.
  • Track & trace zorgt ervoor dat u een continu overzicht heeft van de locatie van uw voertuigen. Op deze manier hoeft u uw chauffeurs niet te storen tijdens het rijden. Op basis hiervan kan u problemen vroegtijdig opsporen en snel inspelen op onverwachte situaties. Het systeem biedt u duidelijke kaarten op maat van uw bedrijf.

Engine is een easy-to-use ERP-systeem dat administratie sterk vereenvoudigt.

Engine integreert naast haar modules ook alle hardware- en telematicasystemen in een easy-to-use ERP-systeem dat administratie sterk vereenvoudigd. Doordat het systeem bestaat uit een modulaire architectuur, kan het perfect op uw behoeften afgesteld worden. Deze modules zijn volledig met elkaar geïntegreerd, wat voor een minimum aan gegevensinvoer en klikken zorgt. Deze complete integratie binnen het systeem en met externe hardware-systemen leidt tot een gigantische tijdsbesparing in uw operationele processen.

BusOnline.eu biedt een online boekingsplatform waarmee jouw diensten tot dichter bij de klant gebracht kunnen worden.

Klanten bevinden zich meer en meer online, waardoor dit de ideale plaats is om hen tegemoet te komen. BusOnline.eu biedt een boekingsplatform dat ervoor zorgt dat reizen per bus toegankelijker wordt voor potentiële klanten. Naast een groot potentieel nieuw klantensegment, biedt BusOnline.eu een automatische prijscalculator die opnieuw tijd bespaart. Verder krijgen klanten de mogelijkheid een klantenreview en -rating te geven, waardoor u naast prijs ook op kwaliteit kan concurreren. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden tot diversificatie.

Linxs biedt een compacte 4G- en WiFi-router die reizigers de kans geeft zich te verbinden met het internet.

Linxs biedt een compacte 4G- en WiFi-router die reizigers de kans geeft zich te verbinden met het internet. U kan deze volledig personaliseren, waardoor reizigers op uw voorwaarden toegang krijgen tot dit internet. Op deze manier biedt u uw reizigers een bijkomende luxe. Verder kan u het WiFi-gebruik van uw klanten in beeld brengen, welke gegevens mogelijk ook interessant zijn voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Bijkomende innovatieve toepassingen

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe systemen om uw busbedrijf verder te digitaliseren. Wij vinden het belangrijk jullie hierin zo volledig mogelijk te kunnen bijstaan en zijn dus steeds alert voor nieuwe mogelijkheden.

Wenst u graag wat meer informatie over alle mogelijkheden? Wij komen met plezier bij u langs om te horen in welke uitdagingen we u kunnen bijstaan.

Contacteer ons

Start met ons een mooie samenwerking